Настап на Скопско лето 19 Јули, Четврток 20:30ч

Танец на 19ти Јули ќе настапи на плоштадот Карпошово Востание од 20:30 часот во рамките на манифестацијата Скопско Лето 2018, со свој вокално-инструментален концерт.

Останати
Содржини

Најчитани
Категории