Танец пред гостите од НАТО 24.04.2018 Скопје

Настап на Танец пред гостите од НАТО-работилницата за воени партнерства чиј домаќин оваа година е Република Македонија на 24 Април 2018 година во хотелот Александар палас во Скопје.

Останати
Содржини

Најчитани
Категории