admin

Балкански Фестивал во Охрид Долни Сарај 05.07

Танец на Долни Сарај свечено ќе го отвори 58-то издание на Балканскиот фестивал на народни песни и игри.Со целовечерен концерт на магичната сцена покрај Охридското езеро, ансамблот „Танец“ ќе настапи на свеченото отворање на овогодишниот Балкански фестивал на народни песни и игри. Ова не е прв настап на „Танец“ на овој познат фестивал, но е …

Балкански Фестивал во Охрид Долни Сарај 05.07 Read More »