Концерти

Балкански Фестивал во Охрид Долни Сарај 05.07

Танец на Долни Сарај свечено ќе го отвори 58-то издание на Балканскиот фестивал на народни песни и игри.Со целовечерен концерт на магичната сцена покрај Охридското