Настапи

Настап на Скопско лето 19 Јули, Четврток 20:30ч

Танец на 19ти Јули ќе настапи на плоштадот Карпошово Востание од 20:30 часот во рамките на манифестацијата Скопско Лето 2018, со свој вокално-инструментален концерт.

Танец пред гостите од НАТО 24.04.2018 Скопје

Настап на Танец пред гостите од НАТО-работилницата за воени партнерства чиј домаќин оваа година е Република Македонија на 24 Април 2018 година во хотелот Александар